Velkommen til Idan Forum

Idan Forum blev sat i verden for at styrke netværksdannelse, formidling af viden og erfaringsudveksling på tværs af de mange aktører i den brede idrætssektor. Kikkerten er rettet fremad med fokus på trends, udvikling og nye idrætsoplevelser.

Idan Forum er forankret i den viden og data, som et uafhængigt analyseinstitut ligger inde med. Derudover baserer det sig på de bedste idéer, de mest relevante analyser og de skarpeste konferencer, seminarer og netværksmøder.

Forummets medlemmer har adgang til en række netværksaktiviteter, konferencer og sparring om konkrete problemstillinger. Medlemmerne har alle skarpt fokus på udvikling af idrætten og består bl.a. af eventorganisationer, kommuner, iværksættere, idrætsorganisationer, idrætsfaciliteter, konsulenter, foreninger og fabrikanter.

Læs mere om programmet for Idan Forum i 2022 i folderen

Prisen for et års medlemskab af Idan Forum er 12.500 kr. (inkl. moms) eller 6.250 kr. (inkl. moms) for iværksættere og mindre foreninger.

Hvis du vil høre mere om Idan Forum, kan du kontakte:

Peter Forsberg, projektleder på Idan Forum
Mail: peter.forsberg@idan.dk 
Mobil: +45 4088 5279

Senioranalytiker Peter Forsberg er ny hovedansvarlig for Idan Forum. Peter har været flittig deltager på Idan Forum og har stor viden om idrætsfaciliteter, kommuner og foreningsliv. Peter har gennemført mange af Idans undersøgelser i kommuner, gennemført forskningsprojektet Fremtidens idrætsfaciliteter og lavet flere undersøgelser for specialforbund.

Analyse- og forskningschef Rasmus K. Storm bidrager til Idan Forums program. Rasmus arbejder især med kommerciel og professionel idræt. Rasmus har skrevet ph.d. om økonomien i professionelle fodboldklubber og har gennemført en undersøgelse af elitesporten i flere lande (efter SPLISS-metoden).

Chefanalytiker og udviklingsansvarlig Maja Pilgaard bidrager ligeledes til Idan Forums program. Maja har gennemført en lang række undersøgelser og evalueringer på idræts- og fritidsområdet, og har beskæftiget sig med en bred vifte af målgrupper, herunder sårbare og borgere med funktionsnedsættelser. Hun har desuden stor erfaring med kommunesamarbejder.

Medlemskab af Idan Forum 

Programmet for Idan Forum kredser om tre forskellige formater:

 

Netværksmøder er typisk dagsarrangementer (fra ca. kl. 10-16), der har fokus på et særligt emne eller problemstilling. Netværksmøder afholdes i en særlig udvalgt lokation, som bidrager med et perspektiv på mødets emne, og som i sig selv er et besøg værd. På netværksmøder veksler vi mellem praksis- og vidensoplæg, og vi faciliterer dialog og diskussion om emnet medlemmerne imellem. Sigtet er hermed bl.a. at identificere centrale pointer, som kan have relevans i forummedlemmernes egen praksis. Til møderne prioriterer vi netværksdannelse og erfaringsudveksling mellem medlemmerne, og vi sørger for god forplejning

Webinarer er kortere arrangementer af typisk 1-2 timers varighed. Fokus er på at introducere til viden om et særligt emne, en ny undersøgelse/rapport eller en aktuel problemstilling med baggrund i et eller flere oplæg. Ofte vil oplæg følges op af dialog mellem medlemmerne i mindre grupper (break-out rooms).

Konferencer foregår typisk over flere dage, og her er der mulighed for at få ny inspiration og viden og danne netværk med aktører fra den brede idrætssektor nationalt såvel som internationalt. I 2022 gav vi specifikt mulighed for at deltage i Idrætsmødet i Aalborg, Play the Games 25-års jubilæumskonference i Odense og  Vejen Konferencen.

Vi overvejer løbende sammensætningen af formater, ligesom vi overvejer muligheden for en studietur. Vi har tidligere været i London og Eindhoven, og vi er på udkig efter studiemål i 2023.

Hør mere om, hvad man får ud af at være medlem af Idan Forum

Læs mere om Idan Forums netværksmøder i 2022

kampråb
Idan Forum netværksmøde: Fokus på frivillighed (8. november 2022)
Børn der danser
Idan Forum netværksmøde: Kampen om kommunernes gunst (25. august 2022)
Børn til gymnastik
Idan Forum netværksmøde: Idræt for de mindste og deres forældre (5. maj 2022)
Barn laver gymnastik
Idan Forum netværksmøde: Idræt og aktive fællesskaber for særlige målgrupper (1. marts 2022)

Nyt fra Idan Forum

Idan Forum netværksmøde
Idan Artikel 18.11.2022
Frivillighed: Ledelsen skal lede og lave langsigtede løsninger frem for brandslukning
Oplæg på Idan Forum
Idan Artikel 10.05.2022
Når forældre er aktive i en forening, stiger chancen for, at deres børn også er det
Rundvisning på Musholm
Idan Artikel 08.03.2022
Skræddersyede løsninger kan give personer med særlige behov et aktivt fritidsliv
Danske fans til fodboldlandskampen mellem Danmark og Østrig.
Idan Artikel 03.03.2022
DBU skyder tilskuernes stadionoplevelse helt op i krydset takket være data
Mand til webinar
Idan Artikel 20.01.2022
Se eller gense opstartswebinaret for Idan Forum 2022
Idan Artikel 14.01.2022
Idan Forum søger nye medlemmer til netværk på tværs af idrætssektoren
Idan Forum arrangement i Royal Arena
Idan Artikel 14.12.2021
Idan Forum er klar med det nye program for 2022
Danske fodboldfans i Parken
Idan Artikel 11.11.2021
Netværksmøde i DBU (Brøndby): Sportslig succes og efterspørgsel: Hvordan sikrer man produktet?
Idan Artikel 12.04.2021
Webinar: Danskernes idrætsvaner før, under og efter coronakrisen
Idan Artikel 19.03.2021
Idan Forum inviterer til webinarer i samarbejde med Idrætsplatformen Danmark
Idan Forum i London
Idan Artikel 13.03.2020
Idan Forum kickstartede året med en studietur til London
Idan Artikel 09.12.2019
Idan Forum 2020 lægger ud med en studietur til London