Idan Artikel 19.03.2021

Idan Forum inviterer til webinarer i samarbejde med Idrætsplatformen Danmark

Hen over tre webinarer ser Idan Forum nærmere på coronakrisens udfordringer og potentialer for genstarten af idræt og store events i Danmark.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Forum

Coronakrisen har nu varet mere end et år. Det har sat meget af idrætsdanmark på pause, men det har samtidig skabt muligheder for nytænkning og innovation. Coronakrisens udfordringer og potentialer er omdrejningspunktet for et nyt samarbejde mellem Idan Forum og Idrætsplatformen Danmark, der indbyder til en fælles række af webinarer.

”Hensigten med de tre webinarer er at skabe attraktivt indhold til medlemmerne af Idan Forum og IdrætsPlatformen i en tid, hvor fysiske møder er udelukket,” siger Daniel Hayman, der er projektleder i Idan Forum.

Webinarene kommer til at kredse om genstartspotentialerne ved idræt, events og oplevelser i et coronaperspektiv.

”Vi går ind i en tid med store idrætsevents i Danmark, men coronakrisen hænger stadig over os, så de planlagte megaevents og folkelige idrætsoplevelser står overfor en hidtil uset udfordring”, siger Daniel Hayman.

Hvordan kommer vi videre fra coronakrisen?

Det første webinar onsdag 24. marts kommer til at se nærmere på idræts- og kulturlivets største udfordringer i forbindelse med coronakrisen, hvor Jakob Jensen, der er administrerende direktør for DBU og formand for Kulturministeriets genstartsteam, fortæller om de anbefalinger, som genstartsteamet er kommet med.

Det følgende webinar ser nærmere på flere stærkt forsinkede megaevents i Danmark: Tour de France-starten i Danmark, EM i fodbold i København og Dana Cup i Hjørring, mens det sidste webinar diskuterer fremtidens idrætsevents, og hvordan forskning kan være med til at udvikle bedre danske events og tilskuerbegivenheder efter coronakrisen.

Dato for de øvrige webinarer og en udførlig beskrivelse af indholdet kommer snarest. Hold øje med vores nyhedsbrev. 

Tilmelding til det første webinar onsdag 24. marts kl. 9-10.30 sker her

Obs: Gratis for medlemmer af Idan Forum

Læs mere om Idan Forum