Idan Artikel 14.01.2022

Idan Forum søger nye medlemmer til netværk på tværs af idrætssektoren

Idan Forum lægger ud med et gratis webinar tirsdag 18. januar for alle. Webinaret præsenterer programmet for 2022 og giver et bud på ti idrætspolitiske temaer, der vil præge det kommende år.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Forum

Idan Forum starter på en frisk efter en lang periode præget af corona og vil gerne rekruttere nye medlemmer, der ønsker at få opdateret viden om idrætsforhold samt netværke på tværs af idrætssektoren. Programmet for 2022 bliver præsenteret på et gratis webinar tirsdag 18. januar, der er åbent for alle.

Idan Forum blev dannet i 2015 for at formidle viden, udveksle erfaringer og styrke dannelsen af netværk på tværs af de mange aktører i den brede idrætssektor. Sektoren har taget godt imod tiltaget, men der er plads til flere i forummet, der i den nye sæson kan byde på flere forskellige formater og nye temaer.

Som medlemmer af Idan Forum vil deltagerne kunne deltage i webinarer, netværksmøder og konferencer som Idrætsmødet i Aalborg, Vejen Konferencen og Play the Games 25 års jubilæumskonference i Odense i juni 2022, der tiltrækker forskere, idrætsledere, atleter og journalister fra hele verden.

Fagligt bliver der et særligt fokus på et helt nyt tema om anvendelse af data om idrætssektoren, hvem der kan bruge data, og hvad de kan bruges til. Det handler blandt andet om data som redskab til dialog, læring og som grundlag for beslutninger.

Alt det fortæller direktør Troels Rasmussen, chefanalytiker Maja Pilgaard og senioranalytiker og ansvarlig for Idan Forum, Peter Forsberg, mere om på et gratis webinar tirsdag 18. januar fra kl. 10.00 til 11.30.

På webinaret får deltagerne også Idans ti bud på idrætspolitiske temaer, som det bliver svært at komme uden om i det idrætsrelaterede arbejde i 2022. Det er blandt andet temaer som familieidræt, bæredygtige idrætsbyggerier, genstart af medlemmer og frivillige efter coronanedlukningerne, og værdiskabelse i forbindelse med events.

Senioranalytiker i Idan, Peter Forsberg, overtager posten som ansvarlig for Idan Forum fra analytiker Daniel Hayman, og han glæder sig til at sætte fornyet skub i Idan Forum efter en lang periode med corona.

”Vi har sat flere ressourcer af til forummet i år, fordi vi ønsker at skabe endnu bedre rammer for at danne netværk, udveksle erfaringer og formidle viden fremadrettet,” siger han.

Alle, der ønsker at deltage i webinaret, skal tilmelde sig på forhånd og senest mandag 17. januar. Alle deltagere modtager et link til webinaret dagen før webinaret.

Læs mere

Læs mere om Idan Forum