Idan Vifo Artikel 25.05.2023

Junioranalytikere søges til analyser af folkeoplysning og idræt

Vil du gerne prøve kræfter med samfundsvidenskabelig dataindsamling, kortlægning, analyser og formidling? Og har du interesse for folkeoplysning og idræt? Så søger vi to junioranalytikere (studentermedhjælpere) til vores institut, der rummer Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Vifo

Idrættens Analyseinstitut (Idan), Videncenter for Folkeoplysning (Vifo) og Play the Game er et samlet institut med cirka 25 medarbejdere, som gennem undersøgelser, analyser, arrangementer og artikler arbejder med at skabe ny viden og indsigt i idræt og folkeoplysning. 

Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som junioranalytiker hos os vil din opgave være at støtte og bidrage til arbejdet med kvalitative interviews, spørgeskemaundersøgelser, analyser og formidling af resultater. Du vil blive tilknyttet forskellige projekter herunder arbejdet med at opdatere og udvikle facilitetsdatabasen (facilitetsdatabasen.dk), som er en af vores centrale aktiviteter.

Arbejdsmæssigt er du grundig og systematisk. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og kunne indgå i samarbejder med andre. Det er en stor fordel at have flair for at arbejde med Excel og databaser.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig bacheloruddannelse som f.eks. statskundskab, økonomi, antropologi eller sociologi. Du har godt kendskab til statistik og statistikprogrammer, men også gerne kendskab til kvalitative metoder.

Du er selvstændig og proaktiv og interesserer dig for civilsamfundet, frivillighed, folkeoplysningens og idrættens rolle i samfundet og har måske selv erfaringer fra idræts- og fritidslivet. Disse egenskaber får du brug for, når du assisterer vores analytikere med transskribering af interviews, hjælp med planlægning og afvikling af fokusgrupper, udvikling af spørgeskemaundersøgelser, desk-research og andre praktiske opgaver. Du har samtidig lyst til at indgå i et miljø, hvor en uformel tone går hånd i hånd med høj faglighed.

Deadline for ansøgning er 8. juni 2023. Send din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ”Junioranalytiker” i emnefeltet. Vi afvikler samtaler den 12. juni 2023. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerleder Henriette Bjerrum på henriette.bjerrum@vifo.dk (Vifo), eller direktør Troels Rasmussen på troels.rasmussen@idan.dk

Læs mere om Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game

Idan
Om os
Konferencesal med menneskser
Vifo
Om os
PtG
About