Idan Artikel 17.09.2019

Konference om folkesundhed og doping i fitnessverdenen

Torsdag den 24. og fredag den 25. oktober 2019 holder Anti Doping Danmark konference om folkesundhed og brugen af doping i fitnessverdenen med unges trivsel og hverdagsliv som omdrejningspunkt.

Nøgleord: Doping Sundhed Fitness

Nogle unge vælger eller overvejer at benytte fitnessdoping for at efterleve bestemte kropsidealer og opnå træningsresultater. Denne tendens sætter Anti Doping Danmark fokus på ved at invitere til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’. Her bliver relaterede temaer, løsningsforslag og forebyggende initiativer også belyst.

På konferencen kan du få viden om blandt andet unges træning, mental sundhed, præstationspres, afhængighed, behandling og fitnesskultur, samt hvilken rolle fitnessdoping potentielt kan spille i unges hverdag. Det store spektrum af temaer betyder, at konferenceprogrammet omfatter en bred vifte af oplægsholdere fra forskellige sektorer.

Oplægsholderne vil hver især bidrage med deres faglighed og viden, og du vil blandt andre kunne høre Idrættens Analyseinstituts forhenværende vicedirektør, Maja Pilgaard, fortælle om udviklingen af fitness og dens popularitet herhjemme.

Konferencen er for forskere og praktikere – eksempelvis konsulenter, SSP-arbejdere, lærere og idrætsledere – der har daglig kontakt til unge eller potentielle brugere og misbrugere af doping.

’Fitnessdoping og folkesundhed’ foregår på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København. Det koster 1.500 kroner at deltage på konferencens to dage. Prisen er inklusive forplejning.