Idan Artikel 25.10.2019

Nye stærke kræfter til Idrættens Analyseinstitut

Idrættens Analyseinstitut byder velkommen til fem nye kollegaer, som vil være med til at løfte instituttets projekter både fagligt og formidlingsmæssigt.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan

Idrættens Analyseinstitut byder velkommen til et nyt hold kollegaer efter en vellykket rekrutteringsrunde. ”Instituttet får med de nye ansættelser tilført en række spidskompetencer, der vil løfte vores projekter både fagligt og formidlingsmæssigt og gøre os endnu mere attraktive som en videnspartner inden for idræt og folkeoplysning,” siger direktør Jakob Rathlev.

Kirsten Sparre

starter som redaktør 1. november 2019. Hun er journalist og ph.d. i fredsstudier og kommer fra en delestilling på Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun har arbejdet med kandidatuddannelsen i analytisk journalistik. Kirsten har tidligere været ansat i Play the Game og har før det været redaktør i Danmarks Gymnastik Forbund.

Cecilie Hedegaard Bak

er ansat som kommunikationskonsulent og starter ligeledes 1. november 2019. Hun er kandidat i journalistik fra Aarhus Universitet med en bachelor i sociologi fra Aalborg Universitet, og hun har således indsigt i både journalistik og samfundsvidenskabelig metode og vidensproduktion. Cecilie har tidligere været i DIF’s kommunikationsafdeling og arbejder pt. i Nørresundby Idrætscenter.

Helene Kirkegaard

starter som senioranalytiker 1. januar 2020. Hun er sundhedsvidenskabelig ph.d. og kandidat fra Aarhus Universitet med en bachelor i idræt. Helene er specialiseret i kvantitative metoder, som hun både har forsket og undervist i. Hun kommer fra en stilling som postdoc på Syddansk Universitet, hvor hun bl.a. har arbejdet med børns motoriske, kognitive og mentale udvikling.

Mette Eske

er ansat som analytiker 1. oktober 2019. Hun er uddannet økonom fra Aarhus Universitet, hvor hun særligt har specialiseret sig i økonometriske analyser. Mette er meget design- og metodestærk inden for kvantitative metoder, og under sit studie har hun arbejdet tre år i studieadministrationen på Aarhus Universitet.

Stanis Elsborg

er samtidig blevet fastansat som analytiker og kommunikationskonsulent med særligt fokus på Play the Game. Han er uddannet i idræt og historie fra Københavns Universitet og har tidligere undervist i gymnasieskolen og været herrelandstræner i goalball under Parasport Danmark. Han har også i flere år drevet projektet idraetshistorie.dk.

Med dette nye, stærke hold har Idrættens Analyseinstitut fået tilført nye kræfter til arbejdet med at undersøge relevante problemstillinger omkring idræt og folkeoplysning.

Læs mere

Se listen over Idans medarbejdere