Idan Artikel 15.06.2016

Tilmelding til konference i Grønland er åben

Nu er der mulighed for at tilmelde sig konferencen 'Fremtidens idræt i Grønland' i Nuuk den 17.-19. august 2016.

Skrevet af: Anna Rex Wittig

Den 17.-19. august byder Idan i samarbejde Grønlands Idræts-Forbund (GIF), Elite Sport Greenland, Lokale og Anlægsfonden og DBU velkommen til konferencen ’Fremtidens idræt i Grønland’ i Nuuk.

Her vil idrætssektoren i Grønland været samlet, og konferencen vil give mulighed for, at forenings- og forbundsrepræsentanter, halinspektører, konsulenter, embedsmænd i kommuner mv. kan mødes og diskutere udfordringer og potentialer for fremtidens idræt i Grønland.

Nu er det muligt at tilmelde sig konferencen, ligesom det overordnede program ligger klar.

Programmet omfatter bl.a. diskussioner og oplæg om idrætsaktiviteter for nye målgrupper, foreningsudvikling, udfordringer og potentialer for drift og anlæg af idrætsfaciliteter under de særlige forhold i Grønland, idrættens rolle for sundhed og social inklusion, talentudvikling samt Grønlands plads i international idræt. 

Idan gennemførte i efteråret 2015 en stor undersøgelse af idrætten i Grønland med fokus på børn, unge og voksnes idrætsvaner i Grønland. Idrætsfaciliteterne blev også kortlagt, og resultaterne vil blive præsenteret og diskuteret til konferencen.

Lokale og Anlægsfonden giver desuden indblik i nytænkning på facilitetsområdet, og DBU vil præsentere ambitionen om at få flere spillere, frivillige og baner til fodbold i Grønland.

Konferencen foregår i Nuuk på Hotel Hans Egede, og det koster 2.000 kr. at deltage alle tre dage. Der er også mulighed for at deltage en enkelt dag. Flere informationer om priser, mulighed for overnatning mv. fremgår af nedenstående link. 

Læs mere

 
 
Læs mere om konferencen på temasiden
Se det overordnede program for konferencen her
Tilmeld dig konferencen her