Idan Artikel 13.01.2022

Webinar med DBU: Sportslig succes og efterspørgsel: Hvordan sikrer man produktet?

Kom med til webinar torsdag 3. februar, hvor vi blandt andet skal blive klogere på, hvad der skaber tilskuerefterspørgsel, og hvordan afholdelsen af EM på hjemmebane forløb.

Skrevet af: Redaktionen

*Opdateret 25. januar 2022 da corona har gjort det nødvendigt, at konvertere netværksmødet til et webinar

Torsdag 3. februar 2022 tager Idan Forum pulsen på Danmarks største idrætsforbund, DBU, der sidste sommer var vært ved det udskudte EM 2020. Vi skal blive klogere på, hvordan DBU anvender indsigt og viden til at sikre succes og engagement på og udenfor banen. Vi slutter dagen af med et oplæg, der handler om afviklingen af EM på hjemmebane.

Program

11:40-11.45: 

Velkomst ved Peter Forsberg, senioranalytiker og ansvarlig for Idan Forum, Idan Resultater fra Idans analyser af DBU's landsholdsdata: Hvad skaber tilskuerefterspørgsel til danske landsholdkampe (og fodboldkampe i det hele taget)? ved Rasmus K. Storm, analyse- og forskningschef, Idan. Indflyvning til, hvordan den viden kommer i spil i dagligdagen ved Nikolaj Schelde, analysekonsulent, DBU. Spørgsmål og debat om DBU's brug af data og dataanvendelse generelt. DBU og EURO 2020. Hvordan gik det, og hvilke udfordringer stødte arrangementet ind i? ved Lene Kryger, direktør, EURO 2020. Spørgsmål Tak for i dag ved Peter Forsberg

Tilmelding foregår via dette link senest 2. februar 2022.

Læs mere