Idan Vifo PtG Artikel 10.10.2022

Praktikant til analyser af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med samfundsvidenskabelige analyser og formidling? Er du en metodestærk og ambitiøs studerende? Og har du interesse for områder som folkeoplysning, idræt eller international idrætspolitik? Så søger Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en praktikant (projektorienteret forløb) til foråret 2023.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Vifo

Instituttet kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som praktikant hos os vil du bl.a. være med til at gennemføre kvalitative interviews, spørgeskemaundersøgelser, analyser og formidle resultater. Typisk vil du blive tilknyttet to-tre forskellige projekter, og du vil så vidt muligt få mulighed for at følge projekter i alle faser.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med vores analytikere – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb. Du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, som f.eks. statskundskab, økonomi, antropologi, sociologi eller idræt.  Vi aftaler dine specifikke opgaver, så de matcher dine kompetencer og din uddannelse. Og vi forventer, at du har analytisk sans, kan arbejde selvstændigt og trives med flere sideløbende processer og deadlines.

Det projektorienterede forløb løber over ét semester med start i januar eller februar 2023 og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for projektorienterede forløb på din uddannelse. Praktikforløbet er ulønnet.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send snarest muligt og senest 8. november 2022 din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ’Praktikant’ i emnefeltet. Vi afvikler samtaler med udvalgte kandidater i uge 46. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Troels Rasmussen på telefon +45 5183 6864.

Se også

Idan Vifo PtG Artikel 10.10.2022
Praktikant til kommunikation af idræt og folkeoplysning

Læs mere om Idan, Vifo og Play the Game

Idan
Om os
Konferencesal med menneskser
Vifo
Om os
PtG
About