Idan Vifo PtG Artikel 10.10.2022

Praktikant til kommunikation af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med kommunikation og journalistik? Og har du interesse for idræt og folkeoplysning? Så søger Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en praktikant til vores kommunikationsteam til foråret 2023.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Vifo

På instituttet kombinerer vi rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som praktikant vil du indgå i kommunikationsteamets daglige arbejde med at:

  • skrive nyheder til idan.dk og vifo.dk – herunder lave indhold til vores SoMe kanaler
  • skrive og udsende pressemeddelelser
  • lave og udsende nyhedsbreve
  • producere indhold og temaer til vores hjemmesider
  • læse korrektur på og opsætte rapporter og notater skrevet af vores analytikere

Det vil også være en fordel, hvis du kan deltage i arbejdet med at producere indhold til vores engelsksprogede hjemmeside for Play the Game, der er et internationalt initiativ, som arbejder på at fremme etik, ytringsfrihed, gennemsigtighed og demokrati i sport.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget i arbejdet på lige fod med vores øvrige kommunikationsfolk – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb. Du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau i kommunikation, journalistik, medievidenskab eller lignende, og det er vigtigt, at du har kendskab til journalistisk formidling, da vi bruger journalistiske metoder i mange sammenhænge. Vi forventer, at du har analytisk sans og trives med flere sideløbende processer og deadlines. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også være god til at samarbejde, da mange af vores opgaver løses i fællesskab.

Praktikperioden løber over ét semester med start i januar eller februar 2023 og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for praktik- eller projektorienterede forløb på din uddannelse. Praktikforløbet er ulønnet.

Send din ansøgning og CV til job@idan.dk senest 8. november 2022 og skriv ”Praktikant kommunikation” i emnefeltet. Vi planlægger samtaler i uge 46. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktør Kirsten Sparre på telefon +45 3062 9704 eller kirsten.sparre@idan.dk.

Se også

Idan Vifo PtG Artikel 10.10.2022
Praktikant til analyser af idræt og folkeoplysning

Læs mere om Idan, Vifo og Play the Game

Idan
Om os
Konferencesal med menneskser
Vifo
Om os
PtG
About