Idan Artikel 20.01.2022

Se eller gense opstartswebinaret for Idan Forum 2022

Året i Idan Forum blev skudt i gang tirsdag 18. januar med et webinar, der satte fokus på årets program og ti idrætspolitiske temaer, der vil præge det kommende år.

Nøgleord: Idan Forum

Efter en lang periode med corona er Idan Forum klar til at starte på en frisk. Året i Idan Forum blev skudt i gang tirsdag 18. januar med et webinar, som var åbent for medlemmer og alle med interesse i Idan Forum. Webinaret havde 62 tilmeldte deltagere.

Webinaret kan genses nedenfor og indeholder en introduktion til årets program i Idan Forum, som byder på netværksmøder, webinarer og konferencer. Det første netværksmøde har fokus på idræt for særlige målgrupper og afholdes på Musholm ved Korsør tirsdag 1. marts 2022. Flere informationer om netværksmødet og de andre aktiviteter i Idan Forum fremgår af programmet for 2022.

Til webinaret lagde direktør i Idan, Troels Rasmussen, og chefanalytiker og udviklingsansvarlig i Idan, Maja Pilgaard, op til debat om centrale idrætspolitiske temaer. De præsenterede Idans bud på ti idrætspolitiske temaer, som du ikke kommer uden om i 2022, og flere af temaerne vil komme under lup i Idan Forum i årets løb. Du kan gense deres præsentation af temaerne i videoen fra webinaret eller downloade slides fra oplægget.

Det er stadig muligt at blive medlem af Idan Forum og få adgang til årets aktiviteter. Hvis du er interesseret i at blive medlem, høre mere om Idan Forum eller har spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte Peter Forsberg, som er daglig ansvarlig for Idan Forum.

Se eller gense webinaret

Læs mere om Idan Forum