Idan Artikel 05.04.2019

Michael Ask udpeget til international toppost

Direktør Michael Ask fra Anti Doping Danmark er blevet udpeget til formand for iNADO, sammenslutningen af nationale antidopingorganisationer.

Skrevet af: Jonna Toft

Da sammenslutningen for nationale antidopingorganisationer, iNADO, i marts holdt generalforsamling og valgte ny bestyrelse, blev Anti Doping Danmarks direktør, Michael Ask, i konstitueringen valgt som organisationens nye formand.

Valget falder på et tidspunkt, hvor det internationale antidopingarbejde fortsat er i vælten, og der er udsigt til reformer i den kommende tid. Det kommer til at præge de nationale antidopingorganisationer.

”Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på, hvor langt de enkelte landes antidopingorganisationer er i udviklingen af deres antidopingarbejde. Det er centralt for mig, at der kommer målrettet fokus på at understøtte især de nationale antidopingorganisationer i lande, som ikke har været med lige så længe som f.eks. Danmark, eller som mangler ressourcer til at udvikle deres indsats,” siger Michael Ask på Anti Doping Danmarks hjemmeside.

Michael Ask blev i 2017 valgt til bestyrelsen i iNADO, og han er med konstitueringen valgt som formand det næste år.

Læs mere

 
 

Læs mere hos Anti Doping Danmark: ADD-direktør bliver præsident for iNADO