Artikel

Idans idrætspolitiske podcast skifter navn og flytter til Mediano 2

Efter to år og 31 afsnit om idrætspolitiske emner får Idrættens Analyseinstituts podcast ’Tillægstid’ nyt navn og ny placering i kanalerne hos Mediano. Men indhold og fokus er stadig det samme.

Skrevet af: Kirsten Sparre

For to år siden gik Idrættens Analyseinstituts idrætspolitiske podcast, Tillægstid, for første gang i luften som en del af Medianos kanal Sport & Perspektiv. Nu skifter podcasten navn til Sport & Perspektiv som led i en ny måde at organisere indholdet på hos Mediano, men fokus og indhold vil være det samme også fremover.

Fra 1. maj 2022 har Mediano lagt sine kanaler om, så der fremover kun er to forskellige kanaler for brugerne at holde styr på. Mediano 1 er hovedkanalen, der handler om alt det aktuelle i fodbold, mens Mediano 2 bliver kanalen, der er hjemsted for de podcasts, der bidrager med debat, features, baggrund og perspektiv primært om fodbold, men for nogle podcasts vedkommende også om idræt mere bredt.

Peter Brüchmann, der er redaktør for Mediano, forklarer, at den nye struktur er født ud af et behov for at gøre det nemmere for brugerne at finde rundt i de forskellige podcasts, der er en del af Mediano, men også for at skaffe flere lyttere til de enkelte afsnit.

”Mediano 2 er bygget på skuldrene af Mediano Magasinet, men er reelt en fusion af Mediano Magasinet og Mediano Sport & Perspektiv. Der var i modsætning til hovedkanalen for lidt aktivitet i de to kanaler, så nu fusionerer vi dem, for så mange ressourcer har vi heller ikke,” skriver han i et blogindlæg på Medianos hjemmeside.

Efter omlægningen overtager Idans podcast ’Tillægstid’ det tidligere kanalnavn og kaldes fremover Sport & Perspektiv.

”Vores navneændring til Sport & Perspektiv skyldes først og fremmest, at vi synes, navnet i højere grad end Tillægstid beskriver det, som vi gerne vil med vores idrætspolitiske podcast, som er at fokusere på sportens politiske og samfundsmæssige aspekter,” siger Stanis Elsborg, der fortsætter som ansvarlig for Idans bidrag i Mediano nye kanal.

Foreløbig har Idan produceret 31 podcasts under navnet Tillægstid, og de vil stadig kunne høres og findes, ligesom de vil blive integreret i nye playlister i Mediano 2 og på Idans hjemmeside.

”Vi har med lanceringen af vores podcast skabt et nyt format og et nyt rum for den idrætspolitiske debat i Danmark. Den debat ønsker vi også at facilitere fremadrettet, så udover at udbygge serien ’Journalistik i sportens skygge’, vil vi også lave afsnit med fokus på nogle af de idrætspolitiske emner, der optager dansk idræt, omverdenen og den alment interesserede lytter af vores podcast,” siger Stanis Elsborg.

I kanalen Mediano 2 vil man udover Sport & Perspektiv også kunne finde podcasts som Idrætshistorie.dk, Vejen til Qatar, Bold & Bøger, Fodboldmagasinet på Mediano, Hammers Kaffebar, Spiller til Spiller, Bech Bag Bolden, Bossword, Mediano Marketing og Mediano Moneyball.

Abonner i iTunes

Abonner i Spotify

Abonner i Podbean

Abonner i Google Podcast

Læs lignende nyheder

Idan Podcast 28.03.2023
I gamblingens vold med Kenneth Thygesen
ROC atleter til vinter-OL
Idan Kommentar 06.03.2023
En olympisk fred – på Ruslands betingelser?
Idan Podcast 26.02.2023
Sportspampernes skræk - den journalistiske pioner Andrew Jennings
Kvinder i fitness
Idan Kommentar 01.02.2023
Indtænk idræt i sundhedspolitik, forsøg jer med frikommuner og brug coronaens drivkraft
Mænd spiller fodbold
Idan Artikel 27.01.2023
Frederiksberg Idræt tager temperaturen på diversiteten i idrætten på Frederiksberg
Håndboldherrerne
Idan Kommentar 23.01.2023
Matchfixing i håndbold: Hva’ ka’ WACA?
Kvinder i fitness
Idan Podcast 23.01.2023
Danskernes motions- og sportsvaner: Sociale relationer (5:5)
Idan Podcast 21.01.2023
Mælkemanden fra Nepal med Jeppe Laursen Brock

Lyt til de seneste afsnit

Mand lytter til podcast
Idan

Podcasten Sport & Perspektiv