Artikel

Idans idrætspolitiske podcast skifter navn og flytter til Mediano 2

Efter to år og 31 afsnit om idrætspolitiske emner får Idrættens Analyseinstituts podcast ’Tillægstid’ nyt navn og ny placering i kanalerne hos Mediano. Men indhold og fokus er stadig det samme.

Skrevet af: Kirsten Sparre

For to år siden gik Idrættens Analyseinstituts idrætspolitiske podcast, Tillægstid, for første gang i luften som en del af Medianos kanal Sport & Perspektiv. Nu skifter podcasten navn til Sport & Perspektiv som led i en ny måde at organisere indholdet på hos Mediano, men fokus og indhold vil være det samme også fremover.

Fra 1. maj 2022 har Mediano lagt sine kanaler om, så der fremover kun er to forskellige kanaler for brugerne at holde styr på. Mediano 1 er hovedkanalen, der handler om alt det aktuelle i fodbold, mens Mediano 2 bliver kanalen, der er hjemsted for de podcasts, der bidrager med debat, features, baggrund og perspektiv primært om fodbold, men for nogle podcasts vedkommende også om idræt mere bredt.

Peter Brüchmann, der er redaktør for Mediano, forklarer, at den nye struktur er født ud af et behov for at gøre det nemmere for brugerne at finde rundt i de forskellige podcasts, der er en del af Mediano, men også for at skaffe flere lyttere til de enkelte afsnit.

”Mediano 2 er bygget på skuldrene af Mediano Magasinet, men er reelt en fusion af Mediano Magasinet og Mediano Sport & Perspektiv. Der var i modsætning til hovedkanalen for lidt aktivitet i de to kanaler, så nu fusionerer vi dem, for så mange ressourcer har vi heller ikke,” skriver han i et blogindlæg på Medianos hjemmeside.

Efter omlægningen overtager Idans podcast ’Tillægstid’ det tidligere kanalnavn og kaldes fremover Sport & Perspektiv.

”Vores navneændring til Sport & Perspektiv skyldes først og fremmest, at vi synes, navnet i højere grad end Tillægstid beskriver det, som vi gerne vil med vores idrætspolitiske podcast, som er at fokusere på sportens politiske og samfundsmæssige aspekter,” siger Stanis Elsborg, der fortsætter som ansvarlig for Idans bidrag i Mediano nye kanal.

Foreløbig har Idan produceret 31 podcasts under navnet Tillægstid, og de vil stadig kunne høres og findes, ligesom de vil blive integreret i nye playlister i Mediano 2 og på Idans hjemmeside.

”Vi har med lanceringen af vores podcast skabt et nyt format og et nyt rum for den idrætspolitiske debat i Danmark. Den debat ønsker vi også at facilitere fremadrettet, så udover at udbygge serien ’Journalistik i sportens skygge’, vil vi også lave afsnit med fokus på nogle af de idrætspolitiske emner, der optager dansk idræt, omverdenen og den alment interesserede lytter af vores podcast,” siger Stanis Elsborg.

I kanalen Mediano 2 vil man udover Sport & Perspektiv også kunne finde podcasts som Idrætshistorie.dk, Vejen til Qatar, Bold & Bøger, Fodboldmagasinet på Mediano, Hammers Kaffebar, Spiller til Spiller, Bech Bag Bolden, Bossword, Mediano Marketing og Mediano Moneyball.

Abonnerer på Mediano 2 her

Abonner i iTunes

Abonner i Spotify

Abonner i Podimo

Abonner i PocketCast

Abonner i Soundcloud

Abonner i Google Podcast

Læs lignende nyheder

Gyldne sportspokaler
Idan Artikel 28.06.2022
Ny rapport afdækker, hvorfor finsk elitesport har tabt terræn internationalt
Jens Sejer Andersen
PtG Artikel 09.06.2022
Play the Games internationale chef er nomineret til Kulturministeriets Idrætspris
Putin giver VM-bolden videre til værterne i 2022 fra Qatar.
Idan Kommentar 02.06.2022
Sporten er en yndet arena for politiske budskaber
Atletiktræner står med stopur
Idan Artikel 25.05.2022
Atleter er tilfredse med placeringen af trivselsfunktion hos Anti Doping Danmark
Putin og Infantino
Idan Podcast 20.05.2022
International idrætspolitik med DIF's formand Hans Natorp
Julie Leth og Amalie Dideriksen vinder OL-sølv
Idan Podcast 27.04.2022
Trivsel blandt eliteatleter - med sportspsykologiske briller
Kvindelandsholdet i håndbold omfavner hinanden
Idan Podcast 25.04.2022
Team Danmark - når trivsel og elitesport skal forenes
Mand der better
Idan Artikel 24.02.2022
Politisk aftale flytter sekretariatet for platform til bekæmpelse af matchfixing

Lyt til de seneste afsnit

Mand lytter til podcast
Idan

Podcasten Sport & Perspektiv